Bromosa

Bromosa
comestible
pot provocar problemes digestius, perl a qual cosa es desaconsella el seu consum.
Confusions: Entoloma lividum
Altres noms:

Nom en llatí:

Clitocybe nebularis

Nom en castellà:

PardillaDescripció:

barret de color bru o grisós, de fins a 20 cm. Lamines de color blanquinós o crema, una mica decurrents (baixen pel peu), denses. Peu de color blanquinós. olor particular.

Habitat: boscos de coníferes i planifolis.

Observacions: pot provocar problemes digestius, perl a qual cosa es desaconsella el seu consum.
Confusions: Entoloma lividum

Etimologia:

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.