Cama-sec

Cama-sec
comestible
Molt bo
Altres noms:

Cama-sec, carreretes, carreloles, correjoles

Nom en llatí:

Marasmius oreades

Nom en castellà:

Senderuela, carrerillaDescripció:

El cama-sec és un bolet petit que creix en prats. Despren una olor agradable i té una qualitat apreciable. Podem dir que dintre dels bolets més buscats és dels millors.

Habitat: El cama-sec és un bolet petit que creix en prats

Observacions: Molt bo

Etimologia: -

Publica la teva recepta

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.