Camagroc

Camagroc
comestible
És comestible. Es pot conservar en oli.
Altres noms:

Camagroc, Rossinyolic

Nom en llatí:

Cantharellus lutescens

Nom en castellà:

Rebozuelo AnaranjadoDescripció:

El barret és en un principi convex-umbilicat i després imbutiforme, de color marronós. El marge és lobulat. És una mica viscós. La cara inferior és primer llisa i després venada, sense làmines definides, de color blanc-groguenc, groc més intens.

Habitat: Boscos humits de coníferes, a finals d'estiu i la tardor.

Observacions: És comestible. Es pot conservar en oli.

Etimologia: Cantharellus < diminutiu de kántharos < grec: copa; lutescens < llatí: que es torna groc.

Receptes

  1. Espaguetis amb Camagrocs  Veure Recepta>

Publica la teva recepta

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.