Estrufària Verda

Estrufària Verda
comestible
No té valor culinari.
Altres noms:

Estrufària Verda

Nom en llatí:

Stropharia aeruginosa

Nom en castellà:

Estrofaria VerdeDescripció:

El barret és primer hemisfèric i després convex-aplanat, recobert d’escames blanques que al marge formen una mena de collaret. És de color verdós. Les làmines són annexes, primer blanquinoses i després de color rosa. El peu és buit, de color blavós.

Habitat: Boscos de coníferes, latifol.lis i lloc amb herva. Estiu-tardor.

Observacions: No té valor culinari.

Etimologia:  

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.