llenega d’alzinar

llenega d’alzinar
comestible
Confusions: Cortinarius trivialis
Altres noms:

llenega d’alzinar

Nom en llatí:

Hygrophorus persoonii

Nom en castellà:

LlenegallDescripció:

barret convex a aplanat, fins a 5 cm, de color bru i cobert de mucíl·lag. Làmines gruixudes, separades i de color blanc. Peu viscós, amb grànuls del mateix color del barret.

Habitat: sota alzines i sureres

Observacions: Confusions: Cortinarius trivialis

Etimologia:

Publica la teva recepta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.