Micena

Micena
comestible
És tòxica i lleugerament al.lucinògena
Altres noms:

Micena

Nom en llatí:

Mycena pura

Nom en castellà:

Micena puraDescripció:

Barret primer cònic-acampanat i després aplanat, d’uns 2-6 cm. Color entre el rosa i lila fins el grisaci. Marge grisós. Làmines sinuoses, amples, força espaiades i del mateix color que el barret. Peu primer ple i després buit, rígid.

Habitat: Boscos de latifol.lis i coníferes. Força comú. Estiu-tardor.

Observacions: És tòxica i lleugerament al.lucinògena

Etimologia: -

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.