Molleric clar

Molleric clar
comestible
Confusions: altres espècies del gènere Suillus.
Altres noms:

Molleric clar,

Nom en llatí:

Suillus bellini

Nom en castellà:

Boleto PringosoDescripció:

barret de color groc pàl·lid o blanquinós, més tard amb tonalitats brunes, amb una franja pàl·lida al marge. Porus grocs, angulosos. Peu curt de color ivori a groguenc, amb grànuls rosats o vermellosos.

Habitat: sota pins, a clima mediterrani

Observacions: Confusions: altres espècies del gènere Suillus.

Etimologia:

Receptes

  1. Molleric Clar amb arròs  Veure Recepta>

Publica la teva recepta

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.