Pimpinella rosada

Pimpinella rosada
comestible
És comestible però no està gaire valorat, ja que té molt poca carn. S'empra en barreges de bolets
Altres noms:

Pimpinella rosada

Nom en llatí:

Laccaria laccata

Nom en castellà:

Lacaria rosadaDescripció:

Tant el barret, com les làmines, com el peu, com la carn tenen coloració entre brunenca i rosada. El barret fa uns 2-6 cm de diàmetre, convex al centre i estès a la fi, amb vora ondulada i marge estriat. Les làmines, espaiades, gruixudes.

Habitat: A tot tipus de bosc. Molt abundant a la tardor.

Observacions: És comestible però no està gaire valorat, ja que té molt poca carn. S'empra en barreges de bolets

Etimologia: laccaria < llatí: relatiu al vernís.

Publica la teva recepta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.