Rossinyol

Rossinyol
comestible
És un tipus de bolet comestible i molt buscat.
Altres noms:

Rossinyol

Nom en llatí:

Cantharellus cibarius

Nom en castellà:

Rebozuelo, CabrillaDescripció:

El barret, de color groguenc, groc-daurat o ataronjat, és primer convex, després aplanat-deprimit i finalment en forma d’embut; el seu marge és ondulat.Les làmines són del mateix color que el barret. El peu és atenuat a la base i també del mateix color que el barret.

Habitat: Boscos de latifol·lis i coníferes, des de la primavera fins a la tardor.

Observacions: És un tipus de bolet comestible i molt buscat.

Etimologia: Cantharellus < diminutiu de kántharos < grec: copa; cibarius < llatí: comestible.

Publica la teva recepta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.