textelegal

Erigin Creacions S.L. és la propietaria i gestora d’aquest web. Aquesta societat té el domicili social a Carrer Ramis 2-4 local 3 de Barcelona, Codi Postal 08012. Per a major informació pot contactar amb nosaltres a través del nombre de telèfon +34 93 210 12 12 o bé a través de info@erigin.com. Erigin Creacions S.L. està inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Tom 3.839, foli 0111, Secció General, Fulla nombre 324641, Inscripció 1 amb CIF nombre B64139025.
Condicions d’ús
A continuació relatem la regulació de l’ús de la pàgina www.bolets.info que Erigin Creacions S.L. posa a la disposició dels Usuaris.

Usuaris
La web de Bolets.info va ser creada i dissenyada per a informar dels tipus de bolets que es poden trobar i poder identificar-los. Entenent com Usuari a tota persona que accedeixi o navegui per la nostra pàgina web.

Accés
Amb caràcter general, els Usuaris podran accedir a www.bolets.info de forma lliure i gratuïta. Erigin Creacions S.L. podrà modificar de forma unilateral i sense previ avís, la prestació, configuració i contingut de la pàgina, així com les condicions d’ús de la mateixa i l’accés als serveis prestats.

Facebook
Guia Boletaire gratuïta
Compra desde Bolets.info: