textelegal

Erigin Creacions S.L. és la propietaria i gestora d’aquest web. Aquesta societat té el domicili social a Carrer Ramis 2-4 local 3 de Barcelona, Codi Postal 08012. Per a major informació pot contactar amb nosaltres a través del nombre de telèfon +34 93 210 12 12 o bé a través de [email protected]. Erigin Creacions S.L. està inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Tom 3.839, foli 0111, Secció General, Fulla nombre 324641, Inscripció 1 amb CIF nombre B64139025.
Condicions d’ús
A continuació relatem la regulació de l’ús de la pàgina www.bolets.info que Erigin Creacions S.L. posa a la disposició dels Usuaris.

Usuaris
La web de Bolets.info va ser creada i dissenyada per a informar dels tipus de bolets que es poden trobar i poder identificar-los. Entenent com Usuari a tota persona que accedeixi o navegui per la nostra pàgina web.

Accés
Amb caràcter general, els Usuaris podran accedir a www.bolets.info de forma lliure i gratuïta. Erigin Creacions S.L. podrà modificar de forma unilateral i sense previ avís, la prestació, configuració i contingut de la pàgina, així com les condicions d’ús de la mateixa i l’accés als serveis prestats.

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.