Anisat

Anisat
comestible
És comestible i força comú.
Altres noms:

Anisat

Nom en llatí:

Clitocybe odora

Nom en castellà:

AnisadaDescripció:

El barret és en primer lloc hemisfèric, després convex-aplanat i finalment deprimit, de color verdós o verd blavós i també blanquinós en els més vells. El marge és ondulat i les làmines juntes i de color blanquinós o com el barret.

Habitat: Boscos de latifol·lis i coníferes, a l'estiu i la tardor.

Observacions: És comestible i força comú.

Etimologia: klytós < grec: enfonsat; kybe < grec: cap; odora < llatí: olorós.

Publica la teva recepta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.