Cama o Bec de Perdiu

Cama o Bec de Perdiu
comestible
És comestible.
Altres noms:

Cama o Bec de Perdiu

Nom en llatí:

Chroogomphus rutilus 

Nom en castellà:

Pata de perdizDescripció:

El barret és primer cònic i després, un cop obert, convex, de color marró vermellós o com el vi. És carnós, llis i viscós de jove. Les làmines són espaiades, quasi del mateix color que el barret, més fosques com més vell és el bolet.

Habitat: Als boscos de coníferes des de finals d'estiu i durant tota la tardor. És un bolet molt comú.

Observacions: És comestible.

Etimologia: khrós < grec: color; gómphos < grec: clau, pern; rutilus < llatí: vermell

Receptes

  1. Arròs de Muntanya amb Becs de Perdiu Veure Recepta>

Publica la teva recepta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.