Carlet

Carlet
comestible
No massa importància culinària.
Altres noms:

Carlet, Escarlet

Nom en llatí:

Hygrophorus russula

Nom en castellà:

higróforo escarlataDescripció:

Anomenat també escarlet o carlet, és el bolet més buscat a la comarca, la pràctica totalitat dels tractats de micología el posen com a comestible mediocre, no obstant els garrotxins no tenen mal gust.

Habitat: Creix en aulinars i rouredes, molt extensos a la Garrotxa, i es fà en grans quantitats. El seu mes preferit, el novembre.

Observacions: No massa importància culinària.

Etimologia: -

Receptes

  1. Revuelto de carlets  Veure Recepta>

Publica la teva recepta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.