Cigró

Cigró
comestible
Confusions: amb altres espècies del gènere Leccinum i Boletus.
Altres noms:

Nom en llatí:

Leccinum lepidum

Nom en castellà:

FaisanDescripció:

barret bru ocraci, rugós. Porus de color groc. Peu groc, amb la superfície rugosa. La carn es taca de vermell i després bru (o directament de bru) al tallar-la.

Habitat: sota planifolis (alzines, sureres)

Observacions: Confusions: amb altres espècies del gènere Leccinum i Boletus.

Etimologia:

Receptes

  1. Crema de faisanes  Veure Recepta>

Publica la teva recepta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.