Escaldabec fràgil

Escaldabec fràgil
comestible
Confusions: altres espècies del gènere Russula
Altres noms:

Escaldabec fràgil

Nom en llatí:

Russula fragilis

Nom en castellà:

Rusula frágilDescripció:

barret deprimit al centre, de color rosa vinós o violaci amb el centre més fosc. Làmines blanques. Peu blanc. Olor agradable i gust molt picant.

Habitat: boscos de planifolis i coníferes.

Observacions: Confusions: altres espècies del gènere Russula

Etimologia:

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.