Estrelletes

Estrelletes
comestible
No té valor culinari.
Altres noms:

Estrelletes

Nom en llatí:

Geastrum rufescens

Nom en castellà:

Estrella de tierra vulgarDescripció:

Són gasteromicets semblants en alguns aspectes als pets de llop, tot i que no en la forma. De joves, tenen forma globular i, en madurar, s’obren formen de 5 a 7 braços arcuats més o menys vermellosos.

Habitat: En especial a les pinedes, tot i que poden trobar-se a altres indrets. Tardor.

Observacions: No té valor culinari.

Etimologia: gê < grec: terra; ástron > "estrella de terra"; rufescens < llatí: que es torna vermell.

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.