Inocybe geophilla (var)

Inocybe geophilla (var)
comestible
Altres noms:

Nom en llatí:

Inocybe geophilla var. lilacina

Nom en castellà:Descripció:

barret cònic, amb un umbó marcat, color blanc-lilaci, amb el centre bru. Làmines de color blanquinos a bru terrós. Peu blanc. Olor espermàtica.

Habitat: boscos de planifolis i coníferes.

Observacions:

Etimologia:

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.