Lepiota brunneo…

Lepiota brunneo…
comestible
Confusions: diverses espécies escamoses del gènere Tricholoma, Agaricus o Macrolepiota.
Altres noms:

-Lepiota brunneoincarnata.-

Nom en llatí:

-Lepiota brunneoincarnata.-

Nom en castellà:

-Lepiota brunneoincarnata.-Descripció:

barret amb esquames denses i grosses, de color rosat, bru o negrosses, contratades sobre fons clar. Làmines blanquinosses o crema. Peu curt i robust, amb esquames semblants a les del barret formant un anell o una zona ornamentada. Olor feble de mandarines.

Habitat: boscos de planifolis o mixtes, també parcs o zones obertes.

Observacions: Confusions: diverses espécies escamoses del gènere Tricholoma, Agaricus o Macrolepiota.

Etimologia:

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.