Lleterola roja

Lleterola roja
comestible
Confusions: Lactarius volemus
Altres noms:

Lleterola roja

Nom en llatí:

Lactarius rugatus-

Nom en castellà:

Lactario rugoso o arrugadoDescripció:

barret deprimit al centre, de color vermell ataronjat i superfície vellutada. Làmines gruixudes, color crema. Peu del color del barret. Les ferides exuden abundant làtex blanc.

Habitat: sota planifolis (faig, alzina, surera).

Observacions: Confusions: Lactarius volemus

Etimologia:

Receptes

  1. Lleterola Roja a la planxa Veure Recepta>

Publica la teva recepta

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.