Mataparent amarg

Mataparent amarg
comestible
Altres noms:

Mataparent amarg

Nom en llatí:

Boletus calopus

Nom en castellà:

Pie rojo amargoDescripció:

barret ocre o gris clar, superfície vellutada. Tubs groc clar de jove. Peu groc, vermell a la part inferior, cobert per un reticle. La carn es torna blava al premer.

Habitat: sota planifolis i coníferes (picea, avet o faig)

Observacions:

Etimologia:

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.