Molleric

Molleric
comestible
És comestible.
Altres noms:

Molleric granellut

Nom en llatí:

Suillus granulatus

Nom en castellà:

Boleto granuladoDescripció:

Barret primer hemisfèric i després convex-aplanat. Pot ser groc, groc-ataronjat, groc-brunenc. És llefiscós i molt brillant. Pot fer de 4 a 10 cm. El peu està ple, és granulat a la punta, de color groc-clar. És sòlid i cilíndric. La carn és groguenca.

Habitat: Boscos de coníferes, especialment de pins, boscos mixtos i llocs amb herva. De la primavera fins la tardor.

Observacions: És comestible.

Etimologia: Suillus < sus < llatí: porc; granulatus < llatí: granulat.

Receptes

Publica la teva recepta

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.