Ou del diable

Ou del diable
comestible
No té valor culinari, però tampoc sembla ser tòxic.
Altres noms:

Ou del diable

Nom en llatí:

Phallus impudicus

Nom en castellà:

Falo hediondoDescripció:

Es desenvolupen a partir d’una estructura amb forma d’ou, d’uns 5 cm de diàmetre, de color blanc o gris. Quan s’obre, surt un receptacle cilíndric, amb forma fàl.lica, gruixut, blanc, buit, d’uns 10-20 cm d’alçària.

Habitat: En boscos i terrenys cultivats. Estiu-tardor.

Observacions: No té valor culinari, però tampoc sembla ser tòxic.

Etimologia: phallus < llatí: fal.lus; impudicus < llatí: pestilent.

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.