Pampa

Pampa
comestible
Confusions: Leucopaxillus giganteus, altres bolets del gènere Clitocybe o Lepista
Altres noms:

...

Nom en llatí:

Clitocybe

Nom en castellà:

Cabeza de fraileDescripció:

barret de fins a 40 cm., color blanquinós o carni, embudat. Làmines de color ocre, denses i decurrents (baixen pel peu). Peu curt i massís, del color del barret. Olor aromática.

Habitat: formen erols als boscos de planifolis i coníferes de sol calcari.

Observacions: Confusions: Leucopaxillus giganteus, altres bolets del gènere Clitocybe o Lepista

Etimologia:

Receptes

  1. Berenjenas rellenas de cabeza de fraile Veure Recepta>

Publica la teva recepta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.