Peu de rata bord

Peu de rata bord
comestible
És tòxica i pot originar greus diarrees.
Altres noms:

Peu de rata bord, Ratapeus

Nom en llatí:

Ramaria formosa

Nom en castellà:

Ramaria eleganteDescripció:

Té la forma coral.lina típica de les ramàries (o clavàries). El tronc és blanc, amb ramificacions de color carn o vermell-ataronjat, amb ramificacions bifurcades de color groc llimona. ramificat com un coral. Base de color blanquinós, branques de color salmó i puntes groguenques. Fins a 10 cm. Sabor amargant.

Habitat: Boscos de coníferes i latifol.lis. Estiu-tardor. sota planifolis, sobretot faig.

Observacions: És tòxica i pot originar greus diarrees.

Etimologia: ramaria < ramus < llatí: branca; formosa < llatí: elegant, maca, ben feta. Confusions: Ramaria aurea

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.