Pinetell bord

Pinetell bord
comestible
Confusions: Lactarius deliciosus
Altres noms:

Pinetell bord, rovelló bord, lleterola de llet groga

Nom en llatí:

Lactarius chrysorrheus

Nom en castellà:

Lactario de leche doradaDescripció:

barret de color carni ataronjat, sovint amb zones més fosques discontínues. Làmines blanques a crema. Peu blanc. Les ferides exuden làtex blanc que es torna groc al contacte amb l’aire.

Habitat: boscos de planifolis.

Observacions: Confusions: Lactarius deliciosus

Etimologia:

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.