Pollancró

Pollancró
comestible
Altres noms:

Pollancró

Nom en llatí:

Agrocybe aegerita

Nom en castellà:

seta de chopoDescripció:

barret de convex a aplanat, color bru fosc a crema. Làmines denses, de color beix pàl·lid a brunenques. Peu blanquinós amb una anell membranós blanc, sovint amb la cara superior tacada de bru per les espores. Olor a plàtan madur.

Habitat: sobre troncs morts, soques o arbres debilitats de diversos plaifolis, especialmente sobre pollancre.

Observacions:

Etimologia:

Receptes

  1. Setas de Chopo Guisadas  Veure Recepta>

Publica la teva recepta

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.