Rossinyol Embudat

Rossinyol Embudat
comestible
De la mateixa manera que el Camagroc, el Rossinyol embudat també és comestible.
Altres noms:

Rossinyol Embudat

Nom en llatí:

Cantharellus tubaeformis

Nom en castellà:

Rebozuelo AtrompetadoDescripció:

És molt semblant al Cantharellus Lutescens (Camagroc), es diferencia d’aquest per les venes molt més pronunciades i fins i tot pel color més fosc del barret i del peu.

Habitat: El mateix que el Cantharellus Lutescens (Camagroc), és a dir, Boscos humits de coníferes, a finals d'estiu i la tardor.

Observacions: De la mateixa manera que el Camagroc, el Rossinyol embudat també és comestible.

Etimologia: Cantharellus < diminutiu de kántharos < grec: copa; tubaeformis < llatí: amb forma de tub.

Publica la teva recepta

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.