Trompeta

Trompeta
comestible
Confusions: Pseudocraterellus sinuosus, Cantharellus cinereus
Altres noms:

Trompeta, Trompeta de la mort, vaqueta negra,

Nom en llatí:

Craterellus cornucopioides

Nom en castellà:

trompeta de los muertosDescripció:

Color gris fosc o gris negros  variable segons el grau d’humitat de l’espècimen, des de negre a gris mat, amb una cutícula llisa o lleugerament envetada de fibril i amb la vora lobular de manera irregular. La seva forma és de trompeta i posseeix una cavitat en el centre que es perllonga gairebé fins a la base del peu.

Habitat: Sota faig i alzines sobretot

Observacions: Confusions: Pseudocraterellus sinuosus, Cantharellus cinereus

Etimologia:

Receptes

  1. Risotto con Trompetas de la Muerte  Veure Recepta>

Publica la teva recepta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.