Bolets de Tinta Arrebossats

Bolets de Tinta Arrebossats

Ingredientes:

 • 300 grs. de Coprinus comatus
 • sal
 • aceite de oliva
 • harina
 • 1 huevo
 • pan rallado

Pasos:

 1. Se eligen unos Coprinus sanos y se limpian perfectamente.
 2. Utilizamos solamente los sombreros.
 3. Enteros los sombreros los ponemos en una sartén con un poco de aceite, y sin apenas tocarlos los vamos friendo suavemente.
 4. Dejamos enfriar.
 5. Rebozamos con harina, huevo y pan rallado y los vamos friendo y reservando.
 6. Se pueden disponer solos o sobre una bechamel clarita.

Recepta extreta de: http://www.gmcaesaraugusta.com/default.aspx?info=0001FC

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.