Carpaccio de Boletus Edulis

Carpaccio de Boletus Edulis

Ingredientes:

  • 1 boletus edulis de buen tamaño
  • Aceite de oliva
  • Vinagre
  • Sal al gusto

Pasos:

  1. Para preparar el carpaccio de boletus edulis, limpiamos bien la setas.
  2. Solamente utilizaremos la parte del sombrero (el pie lo reservaremos y lo podremos comer, por ejemplo, a la plancha).
  3. Cortaremos el boleto a láminas muy finitas.
  4. Aliñaremos con aceite de oliva, vinagre y sal al gusto.
  5. Dejaremos macerar unos 10 minutos y a disfrutar.

Recepta extreta de: http://recetastrucosytips.blogspot.com.es/2010/10/boletus-edulis-o-boleto-y-una-receta.html

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.