Espaguetis amb Camagrocs

Espaguetis amb Camagrocs

Ingredients para 2 personas:

  • 1 bote nata liquida
  • Pasta (250 g.)
  • Camagrocs, un par de manojos si son secos, el doble si son frescos.
  • Aceite, sal, un huevo
  • Queso padano o parmesano.

Pasos:

  1. Mientras tiramos el aceite a la olla vacia, una pizca de ajo si queremos, con el aceite templado-caliente tiramos las setas(camagrocs) y remenamos bien un par de minutos, cuando veamos que empiezan a encojer, tiramos la pasta.
  2. Cuando este caliente la olla tiramos el huevo i remenamos bien hasta que aparezcan trocitos de tortilla.
  3. Añadimos entonces la nata liquida y acabamos de mezclar i calentar con queso al gusto.

Recepta extreta de: http://www.recetasgratis.es/receta-espaguetis-con-setas-camagrocs-(cantharellus-lutescens)-22.html

Subscriu-te a bolets.info

Responsable del tractament: Bolets.info (Erigin Creacions S.l.) Finalitat: Comunicacions informatives i d'interès del món dels bolets i boletaires a Catalunya. Legitimació:La base legal pel tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit. Destinataris: No es comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s'especifiquen a la nostra Política de Privacitat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat en el nostre lloc web bolets.info

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.